21 Ekim 2013 Pazartesi

RICHARD MILLE - RM 011


Hani vardır ya rüyanda bile göremezsin cinsinden şeyler, işte Richard Mille'de aşağı yukarı o tarz bir saat; dünyanın parası, çok özel ve nadide...

Her seferinde farklı tasarımları hayata geçiren marka en son olarak alışılagelmişin dışında bir karbon fiber alaşımıyla görücüye çıkıyor.

Sepet örgüsü görünümü karbon fiber alaşımının herkes tarafından bilinen ve genel olarak uygulanan şeklidir.

Karbon Fiber

Her zaman sıra dışı ve arayış içinde olan Richard Mille, alışılmış bu karbon fiber yapının dışında farklı bir teknikle üretilen yeni dokuyu saat kasasında kullandı. Ultra ince karbon fiber plakaların 45 derecelik ofset kayması ile birbirine yapıştırılarak oluşturulan bu yeni yapı Richard Mille teknolojisiyle birleşince karşımıza RM 011 çıkıyor.


Richard Mille RM 011 Karbon Fiber Kasa
Çok hafif ama inanılmaz derecede sağlam olan bu kasa dayanıklılığı ile adeta markaya ölümsüzlük katarken saatin kalbi olan "RMAC1 Automatic Caliber"  mekanizmayı da en iyi şekilde koruyor. Ahşap görünüm ise karbon fiber çizgisini farklı boyutlara taşıyor.

RMAC1 Automatic Caliber - RM 011
Ultra ince karbon fiber levhalardan oluşturulan bu yapı yarış yatlarının gövdelerinde ve F1 araçlarının kaporta üretiminde de kullanılıyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.